Förändringar

Publicerat 12 juni, 2013

Vi har lämnat Nora då vi inte orkar med och har inte ekonomi för att driva restaurang, pub, konferens och produktion vidare. Vi kom inte överens med Norabostäder då vi enbart ville hyra produktionsdelen så det är en av anledningarna till flytten.

Vi fortsätter verksamheten i ett nytt bolag, Bergslagens Destilleri Örebro AB. Vi fokusera på försäljningen av våra befintliga produkter samt att vi har en del nya produkter på gång. Vi jobbar även vidare med export då vi redan har etablerat bra kontakter utomlands.

Whiskyklubben ”The Scotch Malt Whisky Society” driver vi vidare i det nya bolaget och den kommer fungera som vanligt. Vi kommer att tillsammans med en samarbetspartner öppna en mindre SMWS-bar i Örebro och baren i Stockholm på Ostra matsal & bar på Stureplan finns också kvar.

Vi tycker givetvis att detta är väldigt tråkigt men som vi ser det den enda lösningen då vi inte kunde driva vidare produktionen i Nora. Vi kommer nu dra fram nya riktlinjer för en produktion i Örebro men har i dagsläget inte något mer info om det.

Vi hoppas att ni fortfarande kommer köpa våra produkter på Systembolaget